Inca de la inceputul activitatii noastre am incercat sa punem pe primul loc CALITATEA pentru serviciile si produsele vandute. Nu am avut intotdeauna cele mai mici preturi, insa am vrut ca serviciile oferite sa fie la cele mai inalte standarde.

Totul a inceput in anul 1996 cand din pasiune am debutat in activitatea finaciar-contabila, reusind intr-un timp relativ scurt sa avem un portofoliu important de firme. Odata cu cresterea activitatii, am vrut si am reusit sa ne dezvoltam aria de competente si cunostiinte, cautand sa centralizam intr-un singur loc intreaga paleta de servicii necesare oricarei afaceri.

In anul 2005, am obtinut autorizatia pentru vanzare si service case de marcat, reusind intr-un timp relativ scurt sa ne plasam printre firmele importante din Judetul Prahova in domeniul vanzari de echipamente fiscale, avand peste 3000 case de marcat vandute. Departamentul AEMF, are in componenta Tehnicieni Service cu experienta, acestia avand calificarea necesara pentru rezolvarea oricarei probleme tehnice, aparute.

Din dorinta de a pune la dispozitia clientilor un sistem integrat fiscal, in anul 2006 am inceput implementarile de software de contabilitate, retail, restaurant, reusind astfel sa optimizam activitatile comerciale si contabile pentru orice tip de firma, indiferent de marimea acesteia. De-a lungul timpului am finalizat cu succes peste 200 de implementari in Prahova, Bucuresti, Dambovita, Buzau si Brasov.

Odata cu cresterea cerintelor din partea clientilor din anul 2006, am inceput sa oferim servicii ONRC: infiintare srl, infiintare pfa, puncte de lucru, radieri si suspendari de activitate, precum si alte tipuri de mentiuni la Registrul Comertului. Asiguram consultanta necesara oricarei persoane pentru a lua cea mai buna decizie inaintea de a infiinta o societate comerciala, precum si consultanta necesara obtinerii de autorizatii speciale de la ITM, DVS, DSP, Mediu, etc.

In anul 2011 am obtinut autorizatia de Serviciu Extern Abilitat in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca ( protectia muncii ), oferind servicii complete de SSM: evaluare Riscuri, Dosar SSM, Cercetare Accidente Munca, etc. Departamentul are in componenta personal cu studii superioare, calificat pentru desfasurarea oricaror activitati in domeniu SSM si Situatii de Urgenta.

maps-generator.com